Omladinski delegat

OTVOREN JE KONKURS ZA IZBOR DVA OMLADINSKA DELEGATA SRBIJE U UJEDINJENIM NACIJAMA ZA 2018/2019. godinu

Udruženje za Ujedinjene nacije Srbije od 2017. godine organizuje projekat „Omladinski delegati Srbije u Ujedinjenim nacijama“, koji obuhvata izbor dva omladinska delegata u Ujedinjenim nacijama i njihov aktivan rad tokom mandata od jedne godine. Uz podršku Ministarstva spoljnih poslova i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije uspostavljen je institucionalni okvir zvaničnog izbora mladih predstavnika i tokom prvog ciklusa stečena su iskustva za razvoj i održivost projekta u skladu sa relevantnim dokumentima UN i omladinske politike u Srbiji. Na osnovu toga, organizovan je sledeći ciklus projekta za omladinske delegate Srbije u UN za period 2018-2019. godina.

Više informacija i PRIJAVNI FORMULAR možete videti na linku: www.unaserbia.rs/youth-delegate . Prijavljivanje je od 01. do 12. avgusta 2018. godine.

Partneri projekta u 2018. godini su Omladinski savez udruženja „Novi Sad omladinska prestonica Evrope - OPENS“, Krovna organizacija mladih Srbije  i Nacionalna kancelarija za mlade.

          uzuns logo mali                      irilica.JPG                      LOGO opens2019 1               koms       ANKZM                            


Share:
Top